Imaginea care i-a speriat admiratoarele! Un fost concurent de la "Insula Iubirii" s-a pozat gol în cadă!

Sursa Foto Arhiva

În urmă cu doar câteva luni, unul dintre concurenţii show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” era gata să cucerească femeile intrate în reality show-ul incendiar.

Raul Popa, căci despre el este vorba, a avut o idilă cu Loredana în timpul show-lui, dar aceasta a  trebuit să renunţe la romanţă din cauza geloziei excesive a prietenului ei, aflat înafara emisiunii.

Acum, tânărul de 26 de ani, vrea să revină în showbiz, aşa că s-a apucat să posteze pe reţelele de socializare fotografii deocheate. Credem totuşi că această poză i-a împărţit fanele în două tabere. Cele care îl consideră sexy şi cele care îl consideră scârbos!

Absolvent al Facultății de Educație fizică și sport, Raul este profesor de schi și model. „Am crescut la Cluj, în munți. Vin dintr-o familie de sportivi, practic sportul de la 12 ani, am făcut liceul mergând zilnic cu bicicleta 60 de kilometri. Am călătorit mult în toată lumea, îmi place să citesc, îmi place să mă dezvolt constant”, a dezvăluit ispita masculină.

T.S

Citeşte şi: 
VIDEO / Cea mai tare parodie! Deea de la "Insula Iubirii", imitată de unul dintre cei mai cunoscuţi comedianţi de la noi după prestaţia de la "X Factor""

A fugit din ţară din cauza problemelor amoroase! Declaraţii exclusive ale unei foste ispite de la "Temptation Island- Insula Iubirii"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro