Imaginea pe care nu o vei uita niciodată! Catrinel Menghia şi-a schimbat RADICAL look-ul şi s-a pozat goală în baie!

Sursa foto Facebook

Catrinel Menghia este una dintre cele mai sexy şi cunoscute românce din întreaga lume, una din puţinele modele care provin de pe plaiurile miortitice care a reuşit să îşi clădească o carieră internaţională în fashion şi în lumea filmului.

Aceasta fotografie cu celebra actriţa, care este practic de nerecunoscut,  a apărut pe pagina de Facebook a Mihaelei Rădulescu, care se făleşte cu prietena ei. "O ştiu de când şi-a început carieră în România. A plecat din Iaşi şi a cucerit lumea nu numai cu frumuseţea ei specială şi cu un trup impecabil, binecuvântat de sportul făcut din copilărie, dar şi cu seriozitatea, disciplină şi puterea de muncă care i-au susţinut şi i-au dus atât de departe carieră de până acum. E prima româncă ce a apărut pe coperta mai multor reviste de prestigiu. Mândră să-i fiu prietenă şi să o văd strălucind în atâtea vitrine ale lumii modei şi cinematografiei mondiale. You rock, girl! Love you!"

Originară din Iaşi, Catrinel Menghia a devenit cunoscută la 16 ani în industria fashion din România, iar în momentul de faţă se bucură de o carieră de succes în Italia. 

T.S

Citeste si:

Andra Trandaș a eclipsat-o pe Catrinel Menghia! La un casting, frumoasa prezentatoare TV a fost preferată în fața supermodelului de origine română

Catrinel Menghia s-a pozat aproape goală! Imaginea de care bărbaţii nu se vor mai sătura


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro