VIDEO / Imagini BOMBĂ cu Clejanii! Au ajuns în SĂRĂCIE! Margherita s-a angajat ca vânzătoare de covrigi

captura Antena 1

Ioniţă şi Viorica de la Clejani auajuns în sărăcie. Artiştii au luat-o pe fiica lor, Margherita, şi au trecut la munca de jos. De la luxul în care a fost crescută, Marga a ajuns să lucreze la o covrigărie.

Clejanii au acceptat să meargă la o familie cu 5 copii, care nu are ce să le dea să mănânce. Artiştii au încercat timp de o zi să trăiască precum familia nepăstuită.Margherita a lăsat luxul deoparte şi a mers să lucreze la covrigărie: "Mi-a venit o idee. O să merg la o covrigărie să lucrez şi eu acolo. M-a impresionat povestea lor şi vreau să-i ajut".

Clejanii şi-au amintit de vremurile când şi ei duceau o viaţă grea. Astfel, Viorica şi Ioniţă au spart lemne, au gătit, au schimbat scutece.

Familia Clejani este o familie ce cântă muzică lăutărească. Membrii familiei sunt: Ioniţă, Viorica, Margherita şi Fulgy.

Citeşte şi:

VIDEO / ŞOC! Viorica de la Clejani s-a apucat de sală: "Ioniţă mi-a zis că bagă divorţ de mine dacă nu mă apuc de slăbit!"

Mesajul care i-a topit inima lui Ioniţă de la Clejani: "Eşti puterea şi lumina noastră"

Erau "consăteni", dar i-a lovit dragostea la mii de kilometri de țara natală. Cu cine a completat libanezul Peter seria începută cu Trașcă și fiica Clejanilor?

A fost nevoie de trei bărbaţi ca s-o ridice pe Viorica de la Clejani! Fotografia care face furori pe internet

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro