Imagini de colecţie cu Lora şi Doiniţa Oancea! Se plăceau şi nu prea

Faptul că Lora şi Ionuţ Ghenu formează un cuplu se specula de foarte mult timp, iar acum, când artista a dat cărţile pe faţă, au început să iasă la iveală detalii ascunse, din trecutul comun al celor doi.

După ce a fost acuzată că i-ar fi furat iubitul prietenei ei cele mai bune, Doiniţa Oancea, Lora a decis să se justifice pentru alegerea făcută. „Am fost lovită de cineva care nu are nici o legătură cu domeniul în care lucrez eu. Noi vorbim acum de o persoană în care eu nu m-am mai regăsit şi nu am fost pe aceeaşi lungime de undă. De aceea nu am mai mers în acelaşi anturaj”, a declarat Lora.


Cu toate că la un moment dat ar fi fost bune prietene, în vara anului 2014, se pare că lucrurile nu mai stăteau chiar atât de bine între cele două , iar asta se vede foarte clar dintro fotografie în care Lora apare alături de Doiniţa Oancea, dar şi de Dan Badea, fostul soţ şi Ionuţ Ghenu, actualul iubit.


Chiar dacă se aflau una lângă cealaltă în fotografie, ba mai mult, se ţineau chiar în braţe, cele două păreau să îşi evite privirile cu orice preţ, concentrându-se doar pe partenerii lor. Să se înfiripat încă de pe atunci ceva între Lora şi Ionuţ Ghenu?

Citeşte şi:

De când nu se mai ascund şi dragostea e altfel. Lora s-a pozat cu iubitul ei în dormitor

VIDEO / Imaginile pe care Lora le-ar vrea șterse de pe Internet! Așa arăta vedeta înainte de a deveni celebră

VIDEO / Nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit! Lora în lacrimi la emisiunea lui Mihai Morar


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro