VIDEO / Imaginile pe care Lora le-ar vrea șterse de pe Internet! Așa arăta vedeta înainte de a deveni celebră

Acum, Lora este considerată una dintre cele mai atrăgătoare cântărețe de la noi, vedeta bucurându-se de aprecierea tuturor bărbaților pentru modul în care se prezintă pe scenă. Cu toate acestea, în urmă cu mulți ani, pe când alerga după celebritate, artista era greu de recunoscut.

Lora a fost una dintre vedetele care au luptat, acum șase nai, pentru a câștiga bijuteria în valoare de 20.000 de euro în emisiunea concurs difuzată, la acea vreame, de Euforia Tv, ”Inelul cu diamant”.
Concurând cu bruneta Silvia Lăuneanu și cu blonda Simona Dichiseanu, în marea finală, Lora a fost nevoită să se încline în fața farmecului primei și să plece acasă fără bijuteria la care tânjea. Greu de recunoscut, parcă mult schimbată, cu o rochie nude care încerca să îi evidențieze bustul, parcă mai mic la acea vreme, Lora era departe de forma fizică pe care o afișează acum.
De altfel, la acea vreme, Lora nu era căsătorită cu Dan Badea, bărbatul de care a divorțat în urmă cu un an și, probabil, nici nu îl cunoștea pe Ionuț Ghenu, actualul ei partener de viață. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro