Imagini de păstrat în albumul de familie: ‎ultimele sărbători, în casa Alinei Vidican! Descoperă indiciul care arată că... deja aflase de trădarea soțului!

Doar Alina Vidican să nu fii, ca femeie, în această perioadă. Pentru că, până să fie înșelată și umilită public, timișoreanca a trecut printr-o dramă greu de imaginat, chiar de Sărbători, atunci când a fost în vizită la părinții săi, în capitala Banatului, sperând că în acest fel va reuși să uite de necazurile prin care trece.

Cu toate acestea, ce spera ea să fie un moment de relaxare și de uitare a problemelor din mariajul pe caree îl are, pentru Alina s-a transformat într-un film horror.
Pentru că, oricât de mult ar fi încercat cei din jurul ei să o facă să uite de probleme, să o răsfețe cu mâncărurile ei favorite și să o facă să zâmbească, totul a fost în zadar. Mai mult decât atât, Alina nu a putut să se opreascădin plâns, surse apropiate familiei soției fostului acționar de la Dinamo dezvăluindu-ne că aceasta stătea închisă într-o cameră cu orele, plângând cu ochii în telefon, așteptând să fie sunată și să audă câteva cuvinte dulci din partea celui pe care l-a luat de bărbat și căruia i-a dăruit doi copii.
Din păcate pentru ea, telefonul cu pricina nu l-a primit și, spre disperarea familiei care, culmea, a tot sfătuit-o să lupte pentru mariajul ei și să renunțe la ideea divorțului, Alina nu a reușit să facă nimic pentru ca sărbătoarea Crăciunuylui să nu fie inundată cu lacrimi. Nici măcar momentul în care, alături de nepoțica ei și de fiul ei și al omului de afaceri, Alex, au ieșit în oraș nu a fost mai plăcut, fotografiile realizate în centrul Timișoarei relevând un zâmbet atât de forțat încât ar putea fi interpretat ca un rictus.
Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro