Imagini fierbinți cu ”Mama Natură”! A făcut asta, în parc, de față cu toată lumea! Video EXCLUSIV

Roxana Ionescu, frumoasa vedetă TV care a devenit celebră drept ”Mama Natură” pare să arate din ce în ce mai bine. Iar secretul ei pare să fie sportul intens pe care îl practică. Evident, în parc, făcându-i pe cei din jurul ei să o privească hulpav.
Vremea bună din ultimele zile au făcut-o pe Roxana Ionescu să își dorească din tot sufletul o plimbare prin parc. Dar, cum ea este o femeie practică, a decis să combine utilul cu plăcutul. Iar din acest motiv, îmbrăcată lejer, de sport, ”Mama Natură” a ieșit să alerge puțin prin parc. Iar prezența ei, am putea spune, a fost imposbil de trecut cu vederea.
Pentru că, după alergare, ”Mama Natură” a demonstrat tuturor ce mobilitate fantastică are și a făcut câteva exerciții de streching pe una dintre băncuțele de acolo, ignorând privirile admirative ale bărbaților de toate vârstele care trăgeau cu ochii la rotunjimile perfecte ale vedetei. 
Iar Roxana, ca orice femeie care știe că nu trebuie să facă rabat de la sport pentru a se putea lăuda cu o siluetă perfectă, i-a ”chinuit” vreme îndelungată pe trecători, aplecându-se în toate pozițiile cunoscute, fiind chiar la un pas de șpagat, la un moment dat.
Roxana Ionescu, devenită celebră pentru formele ei perfecte afișate cu generozitate într-o serie de pictoriale fierbinți, a decis să accepte să devină soția lui Tinu Vidaicu, un om de afaceri de succes din Timișoara.
Evident, a spus marele ”Da” după ce a văzut inelul de logodnă, o bijuterie superbă, cu diamant, care ar ”luat ochii” oricărei femei și care, probabil, a costat o mică avere.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro