Imaginile care au stârnit hohote de râs! Cum vor arăta Andrei şi Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" când vor fi bătrâni

Andrei şi Cristina s-au iubit cu patimă, vreme de câteva luni, în casa "Mireasă pentru fiul meu", iar în marea finală, cei doi au spus un "DA" hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Acum, după ce au ieşit din competiţie par mai fericiţi ca niciodată.

Andrei şi Cristina au vrut să vadă cum vor arăta la bătrâneţe, aşa că au folosit un program de editare a pozelor. Cei doi s-au amuzat când s-au văzut plini de riduri.

Cristina şi Andrei au fost concurenţi în casa "Mireasa pentru fiul meu" sezonul trei şi de atunci îşi construiesc o relaţie frumoasă. Chiar dacă fosta concurentă, Cristina, încă nu este însărcinată, iubirea lor este pe zi ce trece mai înfloritoare, iar barza poate nu o să mai întârzie mult.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

I-a închis gura! Gabi Botez de la "Mireasă pentru fiul meu", scandal cu o brunetă focoasă

Acuzat că şi-a snopit iubita, un fost concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" le dă tuturor peste nas


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro