VIDEO / IMAGINILE CARE AU STÂRNIT ISTERIE printre fanii Mireasă pentru fiul meu, difuzate pe TV. Au făcut sau nu sex în casă MPFM? Tu ce crezi?

Sursa Foto Antena 1

Motivul pentru care Eduard s-a despărţit de Lavinia rămâne învăluit în mister, la fel ca şi imaginele suprinse în noaptea în care îndrăgostiţii au dormit sub acelaşi acoperiş.

După ce au primit avertisment pentru că erau prea intimi în dormitor, Eduard s-a mutat în living iar Lavinia l-a urmat la scurt timp. Cu toate că imaginile ne arată un bărbat cuprins de dorinţă, la trei zile după eveniment el a decis să o părăsească pe iubita lui. Controversatele gesturi au fost urmate de nişte discuţii foarte aprinse.

"Aţi făcut voi ceva acolo dedesubt şi nu vreţi să recunoaşteţi", a spus una dintre fete cu zâmbetul pe buze.

Dacă au încălcat sau nu celebra regulă 25 Eduard şi Lavinia înainte să se despartă veţi afla în ediţia de luni a celui mai urmărit show matrimonial din România, "Mireasă pentru fiul meu".

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 12:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

T.S

Citeşte şi: 
Dezvăluiri şocante despre unul dintre concurenţii de la "Mireasă pentru fiul meu"! A fost la un pas de moarte!

Ei sunt cel mai fericit cuplu din istoria "Mireasă pentru fiul meu"! Zâmbesc încontinuu fără să se oprească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro