Imaginile care dovedesc că a petrecut mult timp în aşternuturi! Fanii Cristianei de la "Mireasă pentru fiul meu" au felicitat-o: "Sarcină uşoară!"

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc la nebunie, iar rodul dragostei lor se vede deja? Cei doi au publicat mai multe imagini pe o reţea de socializare care dau de înţeles că tânăra ar fi însărcinată.

Nici bine nu au ieşit din casa "Mireasă pentru fiul meu" şi au trecut la treabă. În imagini, Marian pune mâna pe burta Cristianei şi chiar o sărută, aşa cum fac, de obicei, viitorii tătici..

Burtica fostei concurente este evidentă şi se vede că a mai luat în greutate. Fanii au fost încântaţi de imagini şi au postat comentarii, precum: "Felicitari şi sarcină uşoară" sau "Cristiana este însărcinată"

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, peAntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Cristiana şi Marian de la "Mireasă pentru fiul meu" îşi trăiesc povestea de dragoste şi în afara casei! Uite cum îşi petrec timpul liber

VIDEO / Cătălina, surpriză şoc când a intrat în casa în care locuieşte cu Nicolae! Ce a găsit dincolo de uşă fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro