Imaginile DEZMĂŢULUI! O brunetă celebră, aproape goală, s-a dat în spectacol, în public

Este una dintre cele mai cunoscute fotomodele de la noi, devenind celebră sub pseudonimul de "Panterna Neagră". Dar, pantera noastră pare să adore să fie în centrul atenţiei şi, pentru asta, pare să nu precupeţească niciun efort. Fie că asta înseamnă să fie goală, în club şi să se dea în stambă.

Alina Eriko, femeia care, de curând, a fost acuzată de fostul ei iubit, bărbatul cu care a avut o relaţie timp de zece ani şi alături de care a făcut un copil, că nu este tocmai ce ar trebui să fie o "femeie de casă" şi că l-ar fi înşelat pe toate drumurile, pare să nu se liniştească deloc. Mai exact, de curând, ea a fost într-un club din Regie, loc în care s-a dat în spectacol aşa cum numai ea ştie.
Astfel, îmbrăcată într-o bluziţă complet transparentă, fără lenjerie intimă, cu sânii expuşi privirilor tuturor bărbaţilor, Alina Eriko a părut să savureze din plin felul în care  s-a prezentat în clubul cu pricina. Şi, de parcă asta nu ar fi fost destul, "Pantera Neagră" a început să se unduiască ca o felină, provocându-i pe cei din jur să o imite, expunându-şi din plin formele perfecte obţinute în cabinetele medicilor esteticieni.
De altfel, la un moment dat, unul dintre tinerii din apropierea ei, nu a mai putut să-i "reziste" asaltului erotic şi, fără să stea pe gânduri, a luat-o de mână pe Alina şi a început să danseze cu ea, într-un fel în care ar putea fi caracterizat drept "total nepotrivit" pentru locul în care se întâmpla.
Altă seară, dar aceeaşi poveste. Doar bluza a fost schimbată, cea neagră fiind înlocuită cu una albă, la fel de transparentă, sânii jucăuşi ai Alinei fiind la fel de expuşi privirilor hulpave ale bărbaţilor din jurul ei. 
În altă ordine de idei, manifestările din nopţile petrecute din cluburi ale Alinei sunt puse, spune Adi, fostul ei iubit, pe seama plictiselii. "Nu şi-a mai văzut copilul de trei săptămâni. Este la mine, dar nici măcar o data nu a sunat să se intereseze de el. Probabil este preocupată să facă spectacol prin cluburi, în speranţa că va fi remarcată de vreun bărbat potent financiar", a comentat, cu eleganţă de această dată, fostul iubit, cel înşelat de Alina.
Citeşte şi:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro