Uluitor! Alexandra Stan îl compara pe Marcel Prodan cu Timbaland, dar l-ar fi dat pe Kanye West!

+2 click pentru
galerie

Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan, a ştiut de la bun început ce drum vrea să urmeze în viaţă. Marcel Prodan avea aspiraţii mari încă de la începutul carierei şi se visa să ajungă precum un celebru manager din America.

Marcel Prodan a reuşit să se facă cunsocut peste hotare datorită melodiilor pe care le-a compus pentru Alexandra Stan şi mai nou, datorită scandalului uriaş în care este implicat în ultima vreme cu artista pe care a făcut-o celebră. Nu şi-a dorit niciodată să apară în lumina reflectoarelor, după cum le mărturise el apropiaţiilor, ar fi vrut să fie celebru din umbră precum Timbaland. Asta până la un moment dat, când idolul său a adoptat o altă strategie de promovare şi anume să apară în videoclipurile artiştilor pe care îi reprezenta. Aidoma lui Timbaland, Marcel a început şi el să fie prezent în clipurile Alexandrei Stan. Se pare că şi Alexandra era extrem de încântată de strategia lui Marcel în care se regsea întru-totul. Ea nu pierdea nici o ocazie să mărturisească acest lucru. Într-un interviu acordat unui post de radio din Finlanda, Alexandra mărturisea că "îmi place ideea de a lucra într-o echipă, nu într-o trupă, ci o echipă, aşa cum face Timbaland. Pur şi simplu simţi că el este acolo, îi simţi prezenţa. Apare în toate videoclipurile artiştilor săi şi asta cred că e un lucru greu de făcut dar dacă ai o echipă, eşti mai puternic. Toată viaţa mea am căutat să lucrez în echipă, am căutat oameni cărora să le placă să lucreze în echipă".

Întrebată de realizatoare cu cine ar vrea să lucreze în echipă, Alexandra nu s-a sfiiit să-i nominalizeze pe Kanye West sau Dr. Dre, semn că încă de atunci se gândea ca la un moment dat să schimbe macazul şi să dorească să colaboreze cu un alt producător, mult mai cunsocut decât Marcel.

Foto: Facebook, Myspace

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro