În competiţie se certau mereu, dar acum formează un cuplu! Lorena şi Dragoş de la "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi într-o ipostază intimă

Lorena şi Dragoş, foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", formează de puţin timp un cuplu în afara competiţiei. Tânăra a postat o fotografie cu ei doi pe o reţea de socializare, în timp ce se aflau la un restaurant.

Lorena şi Dragoş nu au arătat că se plac în competiţia "Mireasă pentru fiul meu", ba chiar s-au certat de multe ori. Acum se pare ca cei doi şi-au schimbat modul de a gândi.

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" au fost încântaţi şi au postat comentarii, precum: „Vărule, ţi-ai găsit brazilianca?” sau „Sunteţi foarte frumoşi împreună, trebuia să formaţi un cuplu în competiţie!”.

Lorena s-a căsătorit în finala sezonului 2 cu George şi a câştigat marele premiu, iar Dragoş s-a iubit cu Cornelia, dar s-au certat şi s-au despărţit.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Frumuseţea i-a pălit! Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu" arată ca o piţipoancă

S-au sărutat pasional în public fără să le pese de nimeni! Doi foşti concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc fără perdea în văzul lumii


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro