În sfârșit, au DIVORȚAT! Acum e OFICIAL! La partaj, s-a ales cu.... NIMIC

După ce s-a aflat că își înșală soțul cu un puștan ”cocă de bani”, un fotomodel de la noi a reușit, în sfârșiut, să rezolve și în acte despărțirea de milionarul alături de care trăise ani buni. Cu toate acestea, căsătoria a fost desfăcută fără ca focoasa tânără să se bucure de prea multe lucruri din averea fostului soț.

Despărţirea Roxanei Ilie de Mihai Pleşea a surprins lumea showbiz-ului autohton, cu atât mai mult cu cât manechinul a fost cel care a iniţiat separarea. El, un binecunoscut om de afaceri, milionar, ea, un fotomodel care părea extrem de fericită în compania lui, se pozau împreună, tot timpul sărutându-se, la toate evenimentele la care luau parte. Cu toate acestea, lanțul de iubire s-a întrerup brusc când a apărut în peisaj un tânăr, extrem de bogat, care a reușit să o facă pe Roxana să uite de soț. Iar acum, a ajuns chiar și să divorțeze...


Roxana Ilie este, și în acte, o femeie liberă. Mai exact, în urmă cu câteva zile, fotomodelul s-a prezentat la un notar din București și, după ce a semnat actele, a devenit, din nou, domnișoară. Cu toate acestea, pentru a obține divorțul, spun sursele noastre, Roxana a fost nevoită să renunțe la orice pretenție pecuniară din partea soțului.

E adevărat, probabil, fotomodelul nici nu are nevoie de bani din partea lui Mihai Pleșea, ea iubindu-se, de ceva vreme, cu un tânăr care are o avere imensă și care, bănuim noi, îi satisface orice fel de nevoi de ordin financiar pe care le-ar putea avea frumoasa lui iubită.

Citește și:

Roxana Ilie a dat cărţile pe faţă! Ce spune fotomodelul despre noul său iubit?

Se jură că este singură, dar imaginile astea o dau de gol! Ipostaze compromiţătoare cu Roxana Ilie şi noul iubit

Roxana Ilie şi-a părăsit soţul milionar! Motivul despărţirii este total neaşteptat

A fugit de la un soț milionar cu un amant miliardar! Acum își spală rufele în public! Dialog halucinant între un celebru fotomodel și viitorul ”fost”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro