Roxana Ilie a dat cărţile pe faţă! Ce spune fotomodelul despre noul său iubit?

Deşi a fost surprinsă în preajma mai tânărului ei iubit, Roxana Ilie nu vrea să recunoască noua poveste de dragoste. Să fie, oare, o stratagemă având în vedere faptul că Roxana se află în pragul divorţului?

În ciuda faptului că s-au afişat împreună, Roxana Ilie neagă relaţia cu Ştefan Timiş. Însă, risipa de gesturi tandre din cadrul unui eveniment la care au fost surprinşi împreună spun cu totul altceva.

Despărţirea Roxanei Ilie de Mihai Pleşea a surprins lumea showbiz-ului autohton, cu atât mai mult cu cât manechinul a fost cel care a iniţiat separarea. S-au iubit cu pasiune şi păreau să fie familia perfectă! Ea, unul dintre cele mai apreciate manechine, el un prosper om de afaceri. Din păcate, lucrurile au luat o altă întorsătură şi au ajuns în pragul divorţului. Cum au rămas lucrurile între Roxana Ilie şi Mihai Pleşea? Aflaţi toate detaliile chiar de la Roxana, urmărind un interviu cu ea chiar aici.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

S-a dat de gol! Încă își adoră soția adulterină! Un milionar celebru de la noi nu își poate lua gândul de la femeie care l-a înșelat cu un puștan

Roxana Ilie şi-a părăsit soţul milionar! Motivul despărţirii este total neaşteptat

Ea se distrează cu iubitul de 18 ani, iar el îşi petrece timpul cu prietenii! Imagini şocante cu fostul soţ al unui celebru manechin


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro