În sfârşit, a recunoscut! Nicoleta Nucă vorbeşte, în exclusivitate, despre relaţia cu Liviu Vârciu! A avut curajul să spună adevărul!

Nicoleta Nucă, senzaţia noii generaţii muzicale, a vorbit, în premieră, despre episodul Liviu Vârciu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Invitată la Star Chef, emisiunea culinară prezentată de Nicolai Tand şi Maria Simion, care va fi difuzată astăzi, începând cu ora 12:00, Nicoleta Nucă a spus totul despre presupusa relaţie dintre ea şi şarmantul Liviu Vârciu. "Nu a existat o relaţie între mine şi Liviu. Suntem prieteni, pentru că am lucrat împreună în cadrul unei emisiuni de la Antena 1. Suntem colegi de breaslă şi atât. Am lucrat împreună. Se ştie că Liviu este un bărbat care adoră să cucerească şi nu se dă niciodată înapoi atunci când vine vorba de femei. Cred că la un moment dat mi-a făcut curte, pentru că totuşi el este bărbat, iar eu femeie... Simţim atunci când este ceva mai mult decât o simplă prietenie. Trebuie să recunosc că este un bărbat atrăgător. Nu pot să îi negi omului calităţile. Suntem doar prieteni şi cred că este mai bine să rămânem la acest nivel. Consider că aşa este mai bine...Eu am cerinţe foarte mari de la bărbatul de lângă mine", a mărturisit Nicoleta, extrem de sinceră.

Află mai multe detalii din viaţa amoroasă a Nicoletei Nucă numai la emisiunea "Star Chef", astăzi, începând cu ora 12:00!

Citeşte şi:


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro