În timp ce România tremură și se ascunde de ploaie, ea se distrează de minune! Fotomodel celebru, pozat în ipostaze care te vor face să uiți de frigul de afară!

Trăieşte povestea vieţii ei şi chiar dacă se iubeşte de câteva luni cu bărbatul care i-a furat inima, Mădălina Secuianu se pregăteşte să treacă la altă etapă din viaţa ei, dar până atunci profită din plin de burlăcie şi se distrează în celşe mai exotice locaţii din lume.

Chiar dacă sunt de puţin timp împreună, fotomodelul simte deja că şi-a întâlnit jumătatea, iar de aici până al următorul pas, şi anume nunta, nu ar putea să mai intervină nimic.


Până când vor trece la următorul nivel al relaţiei lor, Mădălina şi Cătălin se bucură din plin de momentele petrecute împreună, mai ales departe de ţară, fotomodelul făcând din călătoriile lor chiar un mod de viaţă. „Până vine un bebe în viaţa noastră vrem să mai călătorim. Să plecăm cel puţin o dată pe lună într-o vacanţă”, a mai spus Mădălina.


Cum multe dintre vacanţele lor se desfăşoară pe plaiuri exotice, Mădălina pofită din plin de acest lucru şi se fotografiază în ipostaze fierbinţi, care pune pe jar inimile tuturor bărbaţilor, dar mai ales a iubitului ei, care trebuie să stea cu ochii pe ea, ca pe butelie.


Mădălina Secuianu şi Cătălin sunt împreună de aproape un an, dar cei doi simt deja că şi-au găsit jumătatea, ba mai mult decât atât, se gândesc serios să îşi întemeieze o familie în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă primul pas ar fi venirea pe lume a unuio copil, iar apoi nunta.

Citeşte şi:

Mădălina Secuianu, declaraţii EXCLUSIVE din intimitate! Am aflat totul despre marele eveniment din viaţa ei

Veste teribilă primită de Mădălina Secuianu! Momentul pe care îl aştepta este din ce în ce mai departe

Mădălina Secuianu, ţintuită la pat! A ajuns la spital după petrecerea de logodnă


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro