Mădălina Secuianu, declaraţii EXCLUSIVE din intimitate! Am aflat totul despre marele eveniment din viaţa ei

Trăieşte povestea vieţii ei şi chiar dacă se iubeşte de câteva luni cu bărbatul care i-a furat inima, Mădălina Secuianu se pregăteşte să treacă la altă etapă din viaţa ei. Cea mai importantă, cea de mamă!

Chiar dacă sunt de puţin timp împreună, fotomodelul simte deja că şi-a întâlnit jumătatea, iar de aici până al următorul pas, şi anume nunta, nu ar putea să mai intervină nimic. Cu toate acestea, Mădălina Secuianu şi iubitul ei au luat o decizie extrem de importantă, care nu este tocmai în rând cu tradiţiile.


„Vrem să facem un copilul, iar apoi ne gândim şi la nuntă. Cătălin şi-a schimbat deja şi numele pe Facebook, în Secuianu, pentru că va lua numele meu după căsătorie. Este dorinţa tatălui meu de a avea urmaşi cu numele lui”, a declarat, în exclusivitate penreu Spynews.ro, Mădălina Secuianu.


Până când vor face un copil, ca apoi să se ocupe atent şi de nuntă, Mădălina şi Cătălin au planuri mari. „Petrecem ziua îndrăgostiţilor în Londra, de unde sperăm să ne întoarceam în formulă de trei, chiar dacă eu mi-aş dori să fac gemeni. Până vine bebele vrem să mai călătorim. Să plecăm cel puţin o dată pe lună într-o vacanţă”, a mai spus Mădălina.


Chiar dacă nu a rămas încă însărcinată, Mădălina exersează deja rolul de mămică, cu fiica iubitului ei, Claudia. "Este prietena mea cea mai bună. Mă bucur că am cunoscut-o pe fata lui Cătălin şi ne simţim foarte bine împreună. Ei sunt familia mea", a spus, în urmă cu ceva timp, Mădălina Secuianu.

Citeşte şi:

Veste teribilă primită de Mădălina Secuianu! Momentul pe care îl aştepta este din ce în ce mai departe

Mădălina Secuianu, ţintuită la pat! A ajuns la spital după petrecerea de logodnă

S-a măritat în secret? Detaliul care a dat-o de gol pe Mădălina Secuianu


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro