Începe scandalul! Război total între Beyonce de România și Guță

Relația dintre celebrul manelist Nicolae Guță și Beyonce de România s-a terminat de mai bine de un an, dar, cu toate acestea, cei doi nu au reușit, pânăî acum, să ajungă la un numitor comun în ceea ce priivește obligațiile cântărețului față de fosta lui iubită. Iar din acest motiv, acum începe un război total între cei doi.

Situația dintre Nicolae Guță și Beyonce de România este din ce în ce mai încordată, motivul fiind legat de obligațiile pe care le-ar avea manelistul față de fiica lui. Mai exact, conform surselor noastre, cântărețul ”uită” lună de lună să îi plăteasacă pensia alimentară cuvenită.
Iar acum, ne-a relevat un apropiat de-al frumoasei foste iubite a cântărețului, Guță a făcut ce a făcut, iar de ceva vreme Beyonce de România este nevoită să trăiască, exclusiv, pe banii mamei sale, ea nemaiavând niciun contract ca artistă, manelistul punându-i o ”vorbă bună” pe la organizatorii de evenimente. 
”Mădălina (Beyonce de |România, n.r.) este acum înstr-o situație destul de dificilă, ea nemaiavând nicio sursă de venituri. Noroc cu mama ei, ea are grijă să nu le lipsească nimic din casă. Guță uită să îi dea bani pentru creșterea micuței Anais, așa că ea a decis să mergă până la capăt în procesul pe care i-l va deschide și să ceară destui bani pentru ca ea și fetița lor să aibă un trai liniștit”, ne-a spus un apropiat de-al lui Beyonce de România.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro