A cerut-o! Nicolae Guță vrea să se însoare! Imagini EXCLUSIVE cu inelul de logodnă

E clar, manelistul Nicolae Guță vrea cu orice preț să se însoare. Așa că, îndrăgostit până peste cap (pentru a câta oară oare?), artistul și-a cerut de soție cea mai nouă cucerire, blondina care l-a făcut să uite de toate celelate femei din viața lui.

Nicolae Guță pare să se fi schimbat enorm de când se iubește cu blondina Cristina care s-a mutat în casa lui. Și, după ce i-a dăruit un adevărat bolid, dovedindu-se mai generos ca niciodată, manelistul a decis că este cazul să își ducă relația la următorul ”nivel”. Așa că, după ce a cumpănit puțin, Nicolae Guță a umblat din nou la ”borseta lui magică”, și, după ce a băgat adând mâna în ea, a plătit un inel de logodnă care ar face-o invidioasă pe oricare domnișoară din showbiz.
Evident, în momentul în care s-a prezentat cu inelul la Cristina, blondina care pare să nu poarte niciodată sutien, mai fericită ca niciodată, i-a sărit în brațe și, după ce l-a sărutat apăsat, a spus un ”Da” din toată inima ei.
Tânăra, extrem de geloasă, care i-a sucit mințile lui Nicolae Guță este Cristina, o femeie pe care manelistul a întâlnit-o la doar câteva zile după ce fusese părăsit de Alina, bruneta căreia manelistul îi ceruse să îi facă un copil. Iar dacă Alinei îi cerea aşa ceva, acum cântăreţul fiind pus la punct, direct, de Cristina care i-a spus, verde-n faţă, că nu are de gând să facă prea curând un bebeluş şi că mai vrea să se bucure de tinereţe. Cu toate acestea, manelistul are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale şi spune că este femeia ideală pe care a aşteptat-o atâta vreme.
"Am pe cineva. O iubesc, atunci când ea o să decidă o să dezvăluim tot. Este extraordinar de frumoasă. Totul natural, din punctul meu de vedere este femeia ideală pe care eu am aşteptat-o", a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Răi, da` buni", de la Antena Stars.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro