E singura femeie care a reușit asta! Nicolae Guță a uitat de ”ariciul din buzunare” pentru ea! Blonda cu care se iubește manelistul a primit un cadou FABULOS

Nicolae Guță, renumit în lumea modenă pentru ”ariciul din buzunare” și acuzat de multe dintre fostele lui iubite că nu este tocmai darnic, pare să fie extrem de amorezat de Cristina, blonda cu care se iubește acum. Pentru că, de curând, i-a făcut acesteia un cadoul absolut fabulos.

Nicolae Guță pare să se fi schimbat enorm de când se iubește cu blondina care s-a mutat în casa lui. Și, cum își dorea ca tânăra să nu se plimbe în vreun hârb de mașină, manelistul a decis că este cazul să umble adând în nelipsita-i borsetă și să îi cumpere femeii care l-a înnebunit cu formele pe care și le afișează cu generozitate o adevărată bijuterie pe patru roți.
Și cum o iubită sexy ca a lui are nevoie de o mașină la fel de interesantă ca și ea, Cristina a avut surpriza, de curând, să primească din partea manelistului un bolid de câteva zeci de mii de euro, mașină pe care blondina a și testat-o imediat, încântată de sunetul cailor putere și de confortul ei.
De altfel, cadoul pe care i l-a făcut este explicat și de sentimentele pe caere manelistul le are pentru apetisanta blondă, el având doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale şi spune că este femeia ideală pe care a aşteptat-o atâta vreme. "Am pe cineva. O iubesc, atunci când ea o să decidă o să dezvăluim tot. Este extraordinar de frumoasă. Totul natural, din punctul meu de vedere este femeia ideală pe care eu am aşteptat-o" , a declarat Nicolae Guţă în cadrul emisiunii "Răi, da` buni", de la Antena Stars.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro