Întâmplare halucinantă la parastasul Ilenei Ciuculete! Regretata artistă i s-a arătat unui apropiat, îmbrăcată în costum popular?!

+3 click pentru
galerie

Ce a mărturisit vecina Ileanei Ciuculete © spynews.ro

Pe data de 14 martie, s-a împlinit un an de la moartea artistei Ileana Ciuculete, iar prietenii şi familia încă plâng şi regretă trecerea în nefiinţă a iubitei cântăreţe.

Una dintre vecinile prietene ale Ilenei Ciculete a făcut câteva declaraţii despre viaţa artistei şi a dezvăluit lucruri neştiute până în prezent.

Conform surselor, vecina Ilenei Ciuculete a sunat-o pe artista de muzică populară cu 6 zile înainte ca aceasta să moară, dar Cornel Galeş i-a răspuns şi i-a spus că nu poate vorbi, deoarece se află într-o pauză vocală.

Femeia a relatat că a fost apropiată de Ileana Ciuculete şi că vreme de 14 au fost vecine şi obişnuia să o viziteze destul de des.

Aceasta a mărturisit că a visat-o pe Ileana Ciuculete, dar la parastasul de 40 de zile i s-a întâmplat un lucru extrem de greu de explicat. I-a simţit prezenţa artistei acolo unde a avut loc parastasul şi, mai mult, vecina Ilenei Ciuculete a mărturisit că artista i s-a arătat îmbrăcată în costum popular. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro