Interlopul Dan Cioară suferă! Vezi ce l-a pus la pământ

Până zilele trecute, temutul interlop Dan Cioară era în culmea fericirii. Dar, o veste pe care a primit-o de la iubita lui, l-a făcut pe Dan Cioară să simtă că se prăbușește cerul peste el.

Fericit peste măsură din momentul în care a aflat că urmează să fie tată, Dan Cioară părea să fie în postura să petreacă zi de zi. Dar, de curând, bucuria i-a fost spulberată fără drept de apel. Din motive încă necunoscute, iubita lui, singura femeie care a reușit, până acum, să îl liniștească i-a dat o veste cumplită. Mai exact, spun sursele noastre, ea a pierdut sarcina, lucru care l-a făcut pe temutul interlop să simtă că este urmărit de ghinion.


De altfel, atunci când a aflat că Silvia, iubita lui e însărcinată, durul lumii mondene declara, sus și tare,m că se face ”băiat de casă”. ”Silvia este o fată excepțională și este singura care a avut multă răbdare cu mine și mi-a înțeles toate ieșirile. Acum, gata!, mă fac băiat cuminte, nu mă mai ocup de umblat din creangă-n creangă”, ne spunea, pe atunci, Dan Cioară.

Citește și:

S-a terminat cu șmecheria! Un interlop celebru de la noi se face băiat de casă! Motivul e INCREDIBIL

Am aflat ce ascunde un celebru interlop acasă! Imaginile acestea spun TOTUL despre sentimentele lui

Despărțire-șoc în showbiz! ”Când am aflat ce făcea în Spania, am înnebunit”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro