Între două nu te plouă, dar lângă unul cum îţi stă? Franco, fostul iubit al lui Carmen Minune, se sărută cu un bărbat

După o relaţie extrem de tumultoasă cu Carmen Minune, Franco şi-a reluat viaţa, iar acum trăieşte la cote maxime. Chiar dacă se iubeşte cu o brunetă focoasă, Franco mai sărută şi alte buze.

Dacă vă gândeaţi că este vorba despre o altă femeie, ei bine nu. Fostul iubit al lui Carmen Minune s-a lăsat pozat alături de un bun prieten în ipostaze incendiare. Cei doi se pupă pe buze, spre surprinderea tuturor. "Fratele meu, viaţa mea!", a scris el în dreptul imaginii.

Franco şi Carmen s-au iubit cu foc vreme de câteva luni, iar cântăreaţa chiar a plecat din casa părinţilor săi pentru a putea să locuiască alături de iubit. Planurile din târg nu au coincis cu cele de acasă, iar la scurt timp au pus punct relaţiei amoroase. Carmen şi-a găsit alinarea în braţele unui tânăr de origine arabă, pe nume Ahmed.

Este o cântăreaţă pe val

În vârstă de 18 ani, Carmen, fiica lui Adi Minune,  este deja cunoscută pe plan muzical, căci a scos piese care sunt pe buzele tuturor. Una dintre melodiile de succes ale tinerei cântăreţe este "Domino", care se aude deja la radio.

Sursă foto Facebook

Citeşte şi

Seara travestiurilor la "Te cunosc de undeva"! În ce personaje se vor transforma concurenţii

Minunea lui Adrian, show de zile mari la “Te cunosc de undeva!”. Carmen Simionescu se transformă în tatăl său

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro