De când a aflat că Ionela Prodan a murit, Cornelia Catanga plânge în hohote: "Sunt sfâşiată de durere, nu pot să cred!"

+5 click pentru
galerie

A murit Ionela Prodan © spynews.ro

O veste extrem de tristă a fost făcută publică în urmă cu puţin timp. Anamaria Prodan a anunţat că mama sa, iubita artistă de muzică populară, Ionela Prodan, a murit. 

CITEŞTE ŞI: Ionela Prodan a murit. Cauza morţii a fost anunţată de medici

Vestea tristă că Ionela Prodan a murit a înghenunchâeat-o pe Cornelia Catanga care a început să plângă în hohote. 

Ionela Prodan a fost cea care a învăţat-o pe Cornelia Catanga să cânte muzică populară, cele două fiind prietene extrem de apropiate, de peste 42 de ani, iar Ionela Prodan a ajutat-o şi financiar pe Cornelia Catanga atunci când aceasta avea nevoie. 

Cornelia Catanga  a aflat de la TV vestea tragică, că Ionela Prodan a murit şi a fost la un pas să leşine. 

"Mi-a spus lasă Cornelio, o să mai trăim să mă vezi la anul în hainele pe care mi le-ai adus. N-am vrut să mă duc la ea la spital că voiam să mi-o amintesc aşa cum era. O adevărată stană de piatră, nu mă pot odihni. O am în ochi acum. Cred că nu voi dormi toată noaptea." a declarat Cornelia Catanga, după moartea Ionelei Prodan.

"Sunt sfâşiată de durere, nu pot să cred! O adevărată doamnă a folclorului românesc, este cea care făcea emisiuni TV îmbrăcându-mă prima dată în costum naţional pe mine. Nu pot să cred. Condoleanţe Anamariei! " a mai declarat Cornelia Catanga la "Agenţia VIP".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro