Iubitul Elenei Udrea, dezmăț total, în club! Cu diva politicii plecată în Costa Rica, viitorul tătic și-a făcut de cap / Video

+5 click pentru
galerie

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, pare să profite la maximum de perioada în care diva însărcinată a politici românești este plecată din țară, tocmai în Costa Rica, pentru a se asigura că sarcina va merge perfect... iar zilele trecute, a comis-o, ”ca la carte”.

Mai exact, Adrian Alexandrov a decis că una dintre serile weekendului care s-a încheia este perfectă pentrui o ieșire în oraș. Așa că, fără să stea părea mult pe gânduri, băieții s-au adunat într-unul dintre cluburile aflate acum în mare vogă în București și au dat drumul la distracție. Îmbrăcați lejer, Adrian Alexandrov, Mario Popescu și cel de-al treilea prieten din grup și-a făcut de cap acolo. Au băut câteva pahare în care părea să se fi turnat vreo licoare de-al lui Bachus, cei trei au dansat toată seara priviți cu ”poftă” de domnișoarele din jur, atente din cale afară la musculatura bine lucrată a celor trei crai prin sălile de fitness. Ei însă, păreau doar să se scalde în ocheadele primite, preferând să se facă că nu le văd, râzând și chiuind, în ritmul muzicii, întreaga seară, iubitul Elenei Udrea fiind doar un zâmbet, de fericire, probabil, că va deveni tată.


Evident, seara s-a transformat, cu ușurință, în dimineață, atmosfera din club fiind, pare-se, pe placul băieților care, fără să își aibă partenerele de viață alături, s-au bucurat din plin de ieșirea pe care au făcut-o, mai ales că cei trei sunt de nedespățit...
Elena Udrea a anunțat din Costa Rica că este însărcinată
"Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro