Ce face iubitul Elenei Udrea când ea e plecată în Costa Rica? Avem imagini cu Adrian Alexandrov făcându-și de cap, la ceas de seară / Video paparazzi

+7 click pentru
galerie

Elena Udrea, însărcinată cu gemeni, este, momentan, plecată din țară, preferând să își petreacă timpul în Costa Rica, locul în care, cu siguranță, a scăpat de bătăile de cap pe care i le-ar fi provocat zăpada. Cu toate acestea, iubitul divei politicii românești a rămas aici, în București și... pare să nu se plictisească deloc.

Mai exact, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe Adrian Alexandrov în timp ce încerca să își ocupe timpul în lipsa iubitei sale, Elena Udrea. Așa că, în timp ce blondina politicii românești se relaxa, la soare, în Costa Rica, tânărul om de afaceri lupta cu nămeții de la volanul mașinii de multe mii de euro. Și, odată ajuns în parcarea unui mall din București, ignorând că era îmbrăcat la patru ace, Adrian Alexandrov s-a apucat să curețe, temeinic, mașina, înlăturând zăpada de la roțile bolidului.
Apoi, fără să stea prea mjult pe gânduri, Alexandrov a mers direc tîn zona de fast-food-uri de la mall, iar după o scurtă discuție cu un amic de-al său, iubitul Elenei Udrea s-a așezat la coadă, decis să își umple burta cu câteva aripioar epicante.
Iar după ce și-a cumpărat cele dorite, Adrian Alexandrov a simțit, probabil, mustrările de conștință. Și, fără să se abată de la drum, a mers direct la un magazin care pretinde că are doar produse alimentare ”bio”. Iar acolo, dovedind că este un client fidel al magazinului, Adrian Alexandrov, după câteva glume cu vânzătporul, și-a umplut plăsuța cu tot felul de bunătățuri, urcând, fericit, în mașină și îndreptându-se spre casă, la ceas de seară. Singur, dar, cu siguranță, cu gândul la partenera lui de viață, însărcinată cu gemeni, aflată în Costa Rica.

Elena Udrea a anunțat din Costa Rica că este însărcinată
"Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă. Eu am venit, mi-am prezentat niște prieteni foarte buni. Am găsit niște vechi cunoștințe care ne-au arătat locuri foarte frumoase. Am văzut Capitala. De obicei nu dau socoteală de ce plec din țară, dar când lucrurile par ascunse dau naștere la tot felul de scenarii. Eu sunt între două proceduri medicale, pe care le fac la Atena. După ce am făcut-o pe prima, am venit aici. Apoi, săptămâna viitoare este ceea de a doua. Dacă toate lucrurile decurg bine, mă întorc acasă", a declarat Elena Udrea pentru Antena 3.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro