Iulia de la ”Abracadabra”, o mamă denaturată? Proprietara care a găzduit-o pe gratis a făcut mărturisiri șocante

Mihai Morar și invitata sa / foto: captură video

Iulia de la Abracadrabra îi șochează din nou pe cei cărora li s-a făcut milă de situația sa familială, după ce a fost părăsită de către iubit și trebuie să își crească singură fetița.

Invitată la ”Răi da' buni”, femeia care a lăsat-o să stea gratis în casa ei a făcut mărturisiri pur și simplu uimitoare. În afară de mirosul de nesuportat, Cristina, proprietara apartamentului, a povestit și cum se comportă Iulia cu fetița sa.

”Timp de trei luni am fost în relații foarte bune, până ce am întrebat-o dacă mai rămâne. A spus că va elibera la data de 1 martie și pe 20 și ceva februarie am fost să o întreb dacă a achitat facturile. Atunci a început scandalul. Am ajuns ca să nu mă lase în casă, nici măcar la 9.30 dimineața, că este prea devreme”, a spus femeia revoltată.

Aceasta a mai povestit în emisiunea lui Mihai Morar cum se comportă Iulia cu fetița sa în vârstă de opt luni.

Doi câini mari maidanezi stăteau în pat, lângă copil, iar covoarele nu aveau culoare din cauza părului. Vânzătoarea de la colț mi-a spus că nu a vândut atâția pufuleți de când a deschis magazinul. Să dai pufuleți ieftini copilului de cinci luni...
Îmi spunea că e bolnav copilul. Ținea copilul la subraț, ca pe un sac și m-a acuzat că din cauza mea este bolnav copilul. Mi-a spus că nu este treaba mea”,
a spus proprietara indignată de comportamentul Iuliei.

Iulia Stănescu a fost plecată din România timp de 15 ani şi a oscilat între New York şi Slovenia, ţara de origine a tatălui fetiţei sale. Ea s-a reîntors în ţară în apropierea naşterii şi s-a internat mai întâi la un spital din Timişoara, iar apoi s-a transferat la Spitalul Cantacuzino, din Bucureşti.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro