Iulia Vântur, jignită de tatăl lui Salman Khan! De ce o acuză bătrânul Salim pe blondă

Iulia Vântur nu este dorită de părinţii actorului Salman Khan! Înfuriat la culme de ziariştii din India care anunţă zilnic cu surle şi trâmbiţe “iminenta” căsătorie dintre Salman şi iubita lui blondă, nimeni alta decât ştirista noastră, scenaristul Salim Khan a decis să pună capăt zvonurilor. Şi nu o face cu vorba bună, ci cu declaraţii tăioase.

"Cum să se însoare fiul meu când toate femeile de care se îndrăgosteşte sunt actriţe care vor şi ele o carieră?”, le-a spus Salim jurnaliştilor.

Oare a inclus-o bătrânul Khan şi pe Iulia Vântur în categoria femeilor care încearcă să intre în viaţa băiatului său mânate de interes şi nu de o dragoste nebună? Nu ştim, dar, potrivit acestuia, cine visează să se mărite cu fiul lui trebuie să renunţe la carieră şi să fie femeie de casă, asemeni mamei lui.

Nu este prima dată când Salim Kham o desfiinţează pe ştiristă. Zilele trecute, acesta spunea că între fiul său şi româncă nu există nicio relaţie serioasă.

Zvonurile privind relaţia dintre Salman Khan (48 de ani) şi Iulia Vântur (32 de ani) au apărut recent, după ce aceştia au fost surprinşi împreună la un hotel de 5 stele.  Se pare că cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, iar ştirista ar fi primit recent inelul de logodnă.
La începutul lunii mai, însă, atât Salman Khan cât şi Iulia Vântur au negat informaţiile despre căsătorie.

Salman Khan, unul dintre cei mai celebri actori de la Bolywood, este un personaj foarte controversat în presa indiană. Actorul este renumit pentru relaţiile pe care le-a avut cu unele dintre cele mai dorite femei din lume, dar şi pentru caracterul său violent.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro