Khushi renunţă la călătorie! Ce a făcut-o să se răzgândească şi ce are de gând să facă?

Khushi i-a o decizie radicală, după ce i-a uimit pe toţi cu decizia de a pleca din Delhi. După ce se gândeşte să renunţe la idee, ea vrea să îşi deschidă şi o afacere.

Nani îi dă lui Lavanya sarcina de a vorbi cu  Khushi despre dilema de a pleca din Delhi. Lavanya rămâne șocată atunci când Nani îi cere să pregătească cina pentru toată familia. Între timp, Shyam decide să se întâlnească cu Khushi. Arnav pe de altă parte, de asemenea, se gândeşte constant la Khushi. Arnav și Anjali se întâlnesc cu Shyam, care rămâne şocat să îi vadă împreună. Între timp, Lavanya și Manorama fac un adevărat dezastru în bucătărie. Khushi este atinsă atunci când Buaji dă sfaturi pentru călătorie, şi o idee o lovește, iar ea reuşeşte să le convingă cu o sungură privire că este o idee bună. Ea va deschide un magazin de dulciuri chiar în fața casei lor.


Arnav este un om de afaceri foarte bogat, reprezentant ONU, dar și destul de arogant. Nu crede în iubire sau în Dumnezeu. Arnav este foarte apropiat de sora lui, Anjali. Kushi este o fată simplă și tradițională din Lucknow, care este valoarea unei relații adevărate. Ea în crede iubire, și în relația fiecăruia cu Dumnezeu. Cei trei, Arnav, Anjali și Kushi au fost afectați de trecut, iar asta le-a influențat destul de tare și viitorul. Din prima întâlnire, Arnav și Kushi se urăsc reciproc, dar cei doi au mai multe întâlniri, datorită relației dintre familii, iar eu se apropie cu timpul, unul de celălalt.

Citeşte şi:

Lavanya are viaţă grea în casa lui Arnav! Se va descurca cu probele la care este supusă

Stă cu Lavanya, dar gândul îi zboară la altă femeie! Ce are de gând să facă Arnav?,

Abhi şi Pragya, mai jucăuşi ca niciodată! Ce pun cei doi la cale, pentru a se surprinde


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro