Laba gâştei e puţin spus! Raluca Bădulescu a surprins neplăcut la cea mai recentă apariţie publică

A dat dovadă de voinţă de fier, după ce a slăbit peste 70 de kilograme, dar urmările pierderii în greutate sunt vizibile.  Raluca Bădulescu se mândreşte cu silueta ei, după ce a ajuns de la 120 de kilograme la puţin peste 50, dar a dat de altă problemă. Tenul ei fin a ajuns să fie lipsit de fermitate, iar ridurile laba gâştei, mai accentuate ca niciodată.

Prezentă la un eveniment monden, miercuri seara, în Capitală, Raluca Bădulescu (41 ani) a zâmbit frumos în faţa camerelor, s-a salutat şi a stat la poveşti cu vechi prieteni, printre care se numără şi Cătălin Botezatu. Îmbrăcată într-o ţinută aurie, la care a accesorizat sandale în acelaşi ton, dar şi bijuterii supradimensionate, Raluca Bădulescu a sclipit mai mult decât ar fi trebuit.

Trăsăturile schimbate de trecerea anului, dar şi de procesul de slăbire nu au trecute neobservate. Chiar şi aşa, nu putem să nu apreciem că Raluca Bădulescu a fost numai un zâmbet, semn că se simte bine în pielea ei. Până la urmă, acest lucru contează cel mai mult.

Raluca Bădulescu a devenit cunoscută ca şi critic de modă. A fost căsătorită cu modelul Vali Pungă, împreună cu care are un băiat, Alex, in vârstă de 11 ani.

Citeşte şi:

VIDEO / Efectul advers al slăbirii! Raluca Bădulescu se resimte, după ce a dat jos 70 de kg: "Nu mă aşteptam la asta"

Raluca Bădulescu, apariţie surprizătoare la botezul fiicei Andrei! Ce ţinută a ales blonda pentru acest eveniment?

Foto: Sorin Cioponea


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro