Laura Cosoi nici nu are pretenții de la milionarul de bărba-su`! Vrea o casă care costă minimum 1.000.000 de euro! Ce face imobilul de atâția bani și de ce se vor minuna toată ziua vecinii ei?

Laura Cosoi s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii ei, Cosmin Curticăpean, iar acum sunt mai fericiţi ca niciodată. Actriţa parcă trăieşte altă viaţă de când a devenit o femeie măritată, iar acum se pregăteşte de pasul următor.

Se spune că odată cu oficializarea relaţiei, lucrurile se schimbă total pentru miri, acesta nu a fost şi cazul Laurei Cosoi şi a lui Cosmin Curticăpean, care sunt mai fericiţi şi mai îndrăgostiţi ca niciodată, dar şi pregătiţi pentru următorul pas, şi anume o nouă locuinţă. Chiar dacă banii nu sunt o problemă în cazul lor, se pare că lipsa timpului, dar şi pretenţiile lor sunt cele care le îngreunează achiziţia. „Suntem foarte ocupaţi amândoi şi nu avem timp să ne ocupăm de alegerea unei case. Trebuie oricum să fie una cu totul şi cu totul specială. Să se învârtă după soare”, a declarat Laura Cosoi.


Toţi proaspeţii căsătoriţi îşi doresc un cuibuşor al lor, iar Laura şi Cosmin nu fac rabat de la acest lucru, vedeta fiind extrem de sigură de ce condiţii trebuie să îndeplinească locuinţa lor de vis. Cerinţele vedetei nu sunt imposibil de realizat, o astfel de casă fiind deja construită, cei drept la un preţ accesibil doar milionarilor, dar Cosmin nu mai ţine cont de nimic atunci când vine vorba de frumoasa lui soţie. Casa care se învârte după soare a fost deja construită în Statele Unite ale Americii, la nici mai mult nici mai puţin de un milion de euro.


Se pare că Laura Cosoi nu este singura vedetă cu astfel de pretenţii, Mihai Trăistariu fiind prima vedetă de la noi care a avut un asemenea vis, dorind să rupa gura târgului la malul mării, construindu-şi prima casă care să s eînvârtă după soare. „Îmi voi construi o casă rotativă în Costineşti”, spunea Mihai Trăistariu.

Citeşte şi:

Video EXCLUSIV! DIVELE showbiz-ului s-au cam făcut de râs! În frunte cu Andreea Raicu, fetele-cochetele au fost la un pas să-și rupă gâtul

Laura Cosoi te învaţă să trăieşti sănătos: "Ce se întâmplă dacă nu bei apă?"

Laura Cosoi, terorizată de soacră? Vedeta a spus adevărul despre relaţia cu mama lui Cosmin Curticăpean


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro