Laurenţiu Reghecampf şi Anca, sora Anei Prodan, de urgenţă în România pentru înmormântarea Ionelei Prodan

+3 click pentru
galerie

Laurenţiu Reghecampf şi Anca urmează să se întoarcă în ţară © Instagram

Vestea decesului Ionelei Prodan urmează să-i aducă şi pe Laurenţiu Reghecampf şi Anca, fiica regretatei cântăreţe, în ţară. Conform surselor Antena Stars, cei doi urmează să ajungă în România. 

Laurenţiu Reghecampf şi Anca se află în străinătate, din motive diferite. Cu toate acestea, decesul Ionelei Prodan urmează să-i readucă pe toţi împreună. 

Citeşte şi: Aici va fi înmormântată Ionela Prodan! Tot în cimitirul Bellu se află şi mormântul primului bărbat pe care l-a iubit

Laurenţiu Reghecampf a trecut şi el printr-o pierdere marcantă, mai exact moartea tatălui său. Laurențiu Reghecampf a primit tragica veste de la mama sa, iar, de această dată, urmează să revină în ţară pentru un alt deces. 

Citeşte şi: Ce pensie infimă avea Ionela Prodan, după o viaţă întreagă petrecută pe scenă

Anca, fiica cea mică a Ionelei Prodan, a plecat în America, deoarece starea de sănătate a mamei sale părea că se îmbunătăţeşte. Din păcate însă, Anca urmează să se întoarcă şi ea în ţară, conform surselor Antena Stars. 

Citeşte şi: Anca nu i-a fost alături mamei în ultime clipe. Chiar Ionela Prodan îi ceruse să plece în America. Motivul uluitor!

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, după o luptă împotriva unei maladii de pancreas. Cântăreaţa de muzică populară va fi condusă pe ultimul drum joi, la ora 12:00, la cimitirul Bellu. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro