VIDEO / Ce pensie infimă avea Ionela Prodan, după o viaţă întreagă petrecută pe scenă

+4 click pentru
galerie

Ionela Prodan a murit, luni seară, la spitalul Elias © SpyNews

Ionela Prodan a încântat sufletele românilor toată viaţa cu vocea sa deosebită. Ionela Prodan şi-a dedicat toată cariera publicului, iar scena a fost a doua sa casă.

Ionela Prodan a ieşit la pensie, însă banii pe care îi primea lunar însemnau o nimica toată comparativ cu efortul pe care artista l-a depus toată viaţa. Ionela Prodan a muncit o viaţă întreagă pentru fanii ei, pentru că atunci când primea dragostea publicului era cea mai fericită.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Sicriul cu trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan a fost scos din spital

CITEŞTE ŞI: Scene tulburătoare la uşa de la morgă. Ce a făcut Anamaria Prodan, toată noaptea, după ce mama ei, Ionela Prodan, a murit

CITEŞTE ŞI: Anca nu i-a fost alături mamei în ultime clipe. Chiar Ionela Prodan îi ceruse să plece în America. Motivul uluitor!

Astfel, Ionela Prodan ieşise la pensie, dar avea o pensie de 1.700 de lei pe lună. Abia, din 2016, atunci când pensia ei a mai crescut, Ionela Prodan primea lunar o pensie de 2.200 de lei, potrivit informaţiilor din presă. Ionela Prodan era, însă, o femeie înstărită, datorită muncii sale de o viaţă întreagă. Fiicele, Anamaria Prodan şi Anca, de asemenea, aveau mare grijă de mama lor şi încercau de fiecară dată să nu-i lipsească nimic.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro