Lecţii de viaţă de la Ionela Prodan, pentru fiicele ei: "Să nu uiţi de unde ai plecat"

+3 click pentru
galerie

Sfaturile de viaţă ale Ionelei Prodan © SpyNews

Ionela Prodan a murit ieri, însă cântăreaţa de muzică populară s-a asigurat că le-a învăţat pe Anamaria şi pe Anca, fiicele sale, care sunt cele mai importante aspecte în viaţă.

Anamaria Prodan şi Anca au primit de la mama lor, Ionela Prodan, cele mai bune sfaturi legate de carieră şi viaţă. Chiar dacă Anamaria Prodan face parte din topul bogătaşilor din România, iar Anca se bucură şi ea de notorietate şi succes, Ionela Prodan le-a explicat fetelor sale care sunt cele mai importante aspecte în viaţă. 

Citeşte şi: Anca nu i-a fost alături mamei în ultime clipe. Chiar Ionela Prodan îi ceruse să plece în America. Motivul uluitor!

"Iisus Hristos m-a păstrat pentru această lume. Eşti trecător prin viaţă, viaţa nu înseamnă doar succes. Tu să te bucuri de tot. Eu am dat mâna cu moartea o dată. Nu pot să spun că nu există Hristos, din acele flăcări în care ardeam eu. Hristos m-a prins de spate şi m-a aşezat lângă un pom, o cărare, acolo unde un copilaş păşea . În acel moment, Ana avea două luni jumate. (...) Creierul meu s-a blocat total şi m-am trezit întrebând unde sunt. În viaţă nu trebuie să uiţi de unde ai plecat. Le spun fetelor mele să nu uite niciodată asta. Viaţa nu înseamnă doar muncă. (...) M-am rugat la Dumnezeu să mă ajute să ajung acolo unde îmi propun", a spus Ionela Prodan în cadrul unei emisiuni TV. 

Citeşte şi: Scene tulburătoare la uşa de la morgă. Ce a făcut Anamaria Prodan, toată noaptea, după ce mama ei, Ionela Prodan, a murit

Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani în data de 16 aprilie, luni.  Trupul neînsufleţit al Ionelei Prodan va fi depus astăzi la cimitirul Bellu. Ionela Prodan va fi înmormântată, joi, la ora 12.00, potrivit anunţului făcut de fiica sa, Anamaria Prodan.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro