Legătura INTIMĂ dintre Florin Salam și Peter Kai! Imagini EXPLICITE!

Nimeni nu bănuia că Florin Salam și peter Kai ar putea avea ceva de împărțit, dar, cu toate acestea, de ceva vreme încoace se pare să între ei se întâmplă, totuși, ceva. Și, ca de obicei, este vorba de chestiuni... intime pe care, amândoi încearcă să le ascundă cu orice preț.

După ce a anunțat, triumfător, că are o nouă domnișoară cu care este în ”tatonări”, Peter Kai s-a trezit în mijlocul unei încurcături fantastice, el părând să interpreteze greșit momentul petrecut în compania Dianei, fiind nevoit să își ia gândul de la ea.
Iar din acest motiv, simțindu-se oarecum nefericit în amor, fostul iubit al Simonei Trașcă și aproape genere al Clejanilor a decis că este cazul să se relaxeze în compania unor profesioniste. Iar acum... ajungem la Florin Salam....
Pentru că, profesionistele la care a apelat sunt cunoștințe vechi de-ale lui Florin Salam. Mai exact, el a fost în vizită la striptease-ul la care prestează fosta amantă a lui Florin Salam, focoasa brunetă cu care spun gurile rele că ar fi înșelat-o pe Roxana Dobre.
Iar în locația cu pricina, spun sursele noastre, Peter și-a făcut de cap și a beneficiat de toate serviciile pe care și le-ar fi putut dori, el fiind de-a dreptul încântat de ospitalitatea de care a dat dovadă tânăra care a avut acea preseupusă relație și cu Florin Salam.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro