VIDEO / Lidia Buble a fost bătută de sora ei! Cum s-a întâmplat una ca asta

foto:instagram

Lidia Buble traversează cea mai frumoasă perioada din viaţa ei, cunoscând împlinirea atât pe plan personal, cât şi profesional. Artista îşi aminteşte însă că nu toate au fost roz în viaţa ei şi că viaţa cu 10 fraţi nu e deloc una uşoară.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Lidia Buble a vorbit despre viaţa de copil cu încă 10 fraţi. Tânăra a spus că nu este deloc uşor, însă că este frumos. Cu toate astea, vedeta a mărturisit că, din cauza faptului că dormeau mai mulţi în cameră, s-au mai iscat şi incidente între ei. Aceasta şi-a amintit că, o dată, a luat o bătaie zf'dravănă de la sora ei mai mare.

"Am avut foarte mulţi fraţi. Eram 13 în casă. Când ai o ciocolată, te obişnuieşti să o împarţi la 11. Aveam 4 camere şi în fiecare cameră erau 2 paturi supraetajate şi în unele mai exista şi un altul. O dată, când a fost cutremur, sora mea cea mare dormea în patul de jos şi credea că noi mişcăm patul. Am luat şi bătaie", a declarat Lidia Buble la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Lidia Buble se iubeşte cu Răzvan Simion

După ce în presă au apărut informaţii conform cărora cei doi formează un cuplu, cântăreaţa şi prezentatorul TV au apărut pentru prima dată împreună, într-un platou de televiziune. Apoi, tânăra a confirmat relaţia. La 25 iunie, Răzvan Simion a anunţat în exclusivitate pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", şi cântăreaţa Lidia Buble. Până în acest moment, niciunul nu a confirmat relaţia.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa "Noi simţim la fel", melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

Citeşte şi:

PRIMELE DECLARAŢII ale Lidiei Buble despre relaţia cu Răzvan Simion!

Lidia Buble, cu lenjeria intimă la vedere, la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Toţii ochii au fost pe decolteul ei!

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"

Lidia Buble, cu lenjeria intimă la vedere, la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Toţii ochii au fost pe decolteul ei!

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro