VIDEO / Lidia Buble aruncă bomba: "Sunt pregătită să devin mamă"

foto: facebook

Lidia Buble a mărturisit că este mai fericită ca oricând şi că se simte o femeie împlinită. Cântăreaţa a spus că deşi are numai 22 de ani se simte pregătită să devină mămică.

Invitată în platoul emisiunii "Star Matinal", Lidia Buble a vorbit despre viaţa persoanlă şi planurile ei de viitor. Cântăreaţa a spus că este foarte fericită şi împlinită. Mai mult decât atât, aceasta a anunţat că se simte pregătită să devină mamă.

"Sunt pregătită să devin mamă. Am experienţă. Pentru că acum sunt artistă, poate-mi voi lua o bonă. Dar, voi încerca să stau cât mai mult eu cu copilul. Am avut foarte mulţi fraţi. Eram 13 în casă. Când ai o ciocolată, te obişnuieşti să o împarţi la 11. Am avut părinţi foarte stricţi, însă le mulţumesc pentru că şi acum încerc să ajung în pat înainte de ora 10. Pentru mine, cea mai mare boacănă a fost când am scăpat-o pe sora mea mai mică în cap, avea o lună şi era să moară. Eram foarte băieţoasă"
, a declarat Lidia Buble la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Lidia Buble se iubeşte cu Răzvan Simion

După ce în presă au apărut informaţii conform cărora cei doi formează un cuplu, cântăreaţa şi prezentatorul TV au apărut pentru prima dată împreună, într-un platou de televiziune. Apoi, tânăra a confirmat relaţia. La 25 iunie, Răzvan Simion a anunţat în exclusivitate pentru Spynews.ro că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Cei doi au împreună doi copii, o fată şi un băiat. Anunţul a venit după ce presa a vuit despre o posibilă relaţie între Răzvan Simion, prezentatorul emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani", şi cântăreaţa Lidia Buble. Până în acest moment, niciunul nu a confirmat relaţia.

Lidia Buble este din Deva, are nouă fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali. După colaborarea cu Adi Sînă pentru piesa "Noi simţim la fel", melodia artistei a fost folosită de premierul Victor Ponta în campania electorală în cursa pentru funcţia de preşedinte.

Citeşte şi:

PRIMELE DECLARAŢII ale Lidiei Buble despre relaţia cu Răzvan Simion!

Lidia Buble, cu lenjeria intimă la vedere, la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Toţii ochii au fost pe decolteul ei!

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"

Lidia Buble, cu lenjeria intimă la vedere, la "Neatza cu Răzvan şi Dani". Toţii ochii au fost pe decolteul ei!

VIDEO & FOTO / Dani Oţil a făcut-o să roşească pe Lidia Buble. Răzvan a intervenit: "Alte subiecte nu aveţi de discuţie?"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro