Liliana de la "Mireasă pentru fiul meu" i-a dat cu flit lui Adrian Enache: "Probabil e de o seamă cu tata"

+2 click pentru
galerie

Adrian Enache a căzut în mrejele unei concurente de la "Mireasă pentru fiul meu", dar se pare că ulciorul nu merge de prea multe ori la apă şi iată că şarmul lui nu a mai dat randament.

Liliana l-a refuzat pe artist şi spune că ea îşi doreşte familie, dar nu se poate imagina lângă Adrian Enache. "Eu nu o să pot să am niciodată o relaţie cu un bărbat mult mai mare ca mine. Probabil este de o seamă cu tata. Eu îmi doresc o familie. Să fim serioşi! Crezi că m-am născut ieri?!", a întrebat retoric concurenta făcând referire cel mai probabil la viaţa sentimentală încâlcită a lui Adrian Enache.

A fost căsătorit cu Corina

Adrian Enache a fost căsătorit cu Corina, de care a divorţat după 14 ani pentru a rămâne cu Iuliana Marciuc, cu care are un copil.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2016.  "Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Sursă foto Captură Antena 1

Citeşte şi

VIDEO / Bombă în showbiz! Adrian Enache, în tandreţuri cu o concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu"! I-a lăsat numărul de telefon

Primele imagini cu fetiţa lui Viorel de la "Mireasă pentru fiul meu". Cu cine crezi că seamănă?

E.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro