Liviu Arteni, despre presupusa avere de 50.000.000 de euro a Israelei: "Nu cred că sunt fericitul moștenitor"

+3 click pentru
galerie

Liviu Arteni și Israela Vodovoz. © Facebook

Răvăşit şi cu sufletul făcut scrum, aşa s-a întors Liviu Arteni, în Romania. De când a aflat că Israela, femeia pe care a iubit-o şi alături de care a trăit cu bune şi rele, a murit, Liviu nu mai are linişte. Vestea ca fosta soţie nu mai e în viaţă, l-a trezit la realitate şi l-a făcut pe Liviu să-şi pună multe semne de întrebare. Se simte vinovat, pentru că nu a fost lângă ea, în ultimele clipe din viaţă, iar dacă ar fi să dea timpul înapoi, Liviu nu ar mai sta departe de ea.

Liviu Arteni, fostul soț at răposatei Israela Vodovoz, a vorbit despre averea afaceristei, estimată la 50.000.000 de euro.

"Nu știu care este averea Israelei. Nu m-a interesat niciodată. Nu cred că sunt fericitul moștenitor. N-am de unde să știu (n.r. dacă era bogată). Pe mine nu m-a interesat ce fel de persoană era în România. După ce am venit în țară și am văzut că e persoană media, am zis să mergem mai departe. Dacă eu eram vânător de averi, acum vorbeam de puțin mai sus. Vorbesc mai multe limbi. Merg cursiv pe patru. Acum, nu mă ocup cu nimic în Spania. Trăiesc cu vorbe," a spus Liviu Arteni, la Acces Direct.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro