VIDEO / Liviu Arteni vorbește despre acuzațiile făcute de Israela: „Eu o singură palmă i-am dat, în 9 ani”

+3 click pentru
galerie

Liviu Arteni a venit la Acces Direct.

Liviu şi Israela au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizzul autohton. Ea a fost o prosperă femeie de afaceri cu 30 de ani mai în vârstă decât el, iar Liviu un tânăr care a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul şi care era acuzat chiar de Israela, că avea un comportament nu tocmai adecvat. Cei doi s-au iubit cu patos, dar s-au despărţit, cu mare scandal, iar până la urmă, Israela şi-a găsit sfârşitul singură, în baia casei. În timp ce fostul soţ, era de negăsit!

Liviu Arteni a venit în platoul emisiunii Acces Direct, pentru a vorbi despre spusele Israelei Vodovoz, răposata fostă soție, care l-a acuzat de violență domestică.

"Dacă nu îmi expira buletinul, nu mă întoarcem oricum. Eu n-am dat niciodată cu pumnul în ea. (...) N-am venit să dezbat spusele ei. Cum poți să umbli la un om, după ce l-ai cunoscut beat, ca un monstru? Nu există, eu o singură palmă i-am dat, în nouă ani de zile. Ultimele comentarii ale ei sunt pur și simplu neadevărate. Eu n-am dat cu pumnul într-o femeie. N-am fost niciodată bolnav. În momentul în care un om e beat, nu-l mai provoca (...) Eu vreau să-mi fac viața mea acum. Cât ea e moartă, nu mai vreau să dezbat asta. Într-o relație există înjurături, există amenințări, există bătăi," a explicat Liviu Arteni.

Cât despre moartea afaceristei, Liviu Arteni a recunoscut că a fost extrem de afectat la aflarea veștilor.

"Bineînțeles că m-a afectat (n.r. moartea Israelei). Pe toată lumea ar afecta, când ai avut o relație de 9-10 ani cu cineva. Când am aflat veștile, eram pe stradă, căutam un gram de marijuana. Am vorbit cu ea înainte să aflu că a murit, cam cu o săptămână. Ea avea un mod de a exagera. Acum îmi pare rău (n.r. îi închideam telefonul). Să nu o facem acum pe ea sfântă și pe mine Satana," a declarat Liviu Arteni.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro