Lora şi Ionuţ Ghenu, împreună! Cei doi şi-au făcut un selfie. Ce au descoperit când s-au uitat la poză

foto: facebook

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt de nedespărţiţi şi au fac o echipă bună. Managerul artistei a împărtăşit cu prietenii lui virtuali un moment din timpul petrecut împreună cu aceasta, mărturisind că se simte contrariat.

Lora şi Ionuţ Ghenu fac o echipă pe cinste, iar prietenia dintre cei doi a stârnit diverse zvonuri privind natura relaţiei dintre ei.

Cei doi sunt foarte apropiaţi şi petrec extrem de mult timp împreună. De curând, acesta a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare împreună cu Lora. 

Ghenu încercase să facă un selfie cu artista, însă un fotograf profesionist prezent i-a surprins într-un cadru care a făcut deliciul fanilor.

"Un selfie făcut de mine, dar nu prea...", le-a spus Ionuţ Ghenu prietenilor lui virtuali, mărturisind că se simte contrariat.

Lora a fost căsătorită cu Dan Badea

PUBLICITATE

Lora Petrescu şi Dan Badea s-au căsătorit în vara lui 2012, în cadrul unui eveniment emoţionant, în care au plâns unul în braţele celuilalt, şi-au făcut declaraţii de amor şi au părut mai fericiţi ca oricând.

Cei doi au semnat, în octombrie 2014, actele de divorţ! Astfel, au decis să meargă pe drumuri separate după doi ani de căsnicie, presăraţi cu iubire. Din păcate însă, atât cântăreaţa, cât şi actorul nu au reuşit să mai găsească o cale de mijloc între carieră şi viaţa de familie, iar de aici până la divorţ a fost un singur pas. După despărţirea de Dan Badea, Lora s-a refugiat în braţele managerului ei, Ionuţ Ghenu, şi a recunoscut într-un final că se iubesc, dar nu sunt într-o relaţie.

"Ghenu imi dă încredere în mine. Are o energie care nu te lasă să cazi, ceea ce e foarte rar să nu găseştia aşa ceva. Eu nu dau detalii despre ce avem noi, cine şi cum face paşii, am învăţat să nu spun detalii intime despre viaţa mea", declara Lora, într-un interviu pentru Un Show Păcătos.

Citeşte şi:

Lora, mesaj emoţionant pentru fani la sfârşit de an! Ce le-a transmis artista acestora?

Lora a apărut aşa, iar fanii au fost uimiţi: "Ce ţi-ai făcut la faţă?" Ipostaza care i-a lăsat pe toţi cu gura căscată

Dan Badea a uitat-o definitiv pe Lora! Actorul a vorbit despre femeia din viaţa lui

Lora a recunoscut relaţia pe care o are cu managerul ei? "Este un bărbat care a descoperit ..."

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro