Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri cutremurătoare: "Îi spuneau că au luat-o de la coada vacii şi au făcut-o vedetă! Au bătut-o ca pe un câine!"

Mama Alexandrei Stan

Mama Alexandrei Stan a făcut dezvăluiri cutremurătoare, astăzi, pentru emisiunea "Acces Direct".  Aceasta a povestit prin ce momente groaznice a trecut atunci când şi-a văzut fiica desfigurată în urma bătăii primite de la managerul ei, Marcel Prodan.

"Ieri am primit un telefon de la o prietenă de-a Alexandrei că este la ea. Mi-a zis să vin să o iau de acolo şi că este bătută măr. Sora mai mare a Alexandrei a vorbit cu ea la telefon. Alexandra plângea şi spunea că vrea să vină acasă. Când a intrat pe uşă, mi s-au tăiat picioarele şi am leşinat. Eu mereu am sperat să se facă ruptura într-o zi de aceşti oameni. Ea era sclava acestor oameni. Ei ştiau doar să o urce în maşină sau avion şi să o trimită să cânte. Nimănui nu-i pasă de ea", a spus mama ei.

Cât despre banii pe care trebuia să îi încaseze fiica ei, aceasta a spus, printre lacrimi: "La începutul anului am început noi, familia, am pus presiune pe ea. Am întrebat-o dacă ştie şi ea evidenţele la contracte, dacă ştie ce bani trebuie să ia. Nouă ne părea rău să o vedem exploatată şi să nu primească bani pe ce muncea. Ea face din suflet tot ceea ce face. La un momentat a recunoscut că nu ştie ce bani trebuie să primească. Îi dădeau banii în plic şi îi spuneau că asta e suma care i se cuvine. Ea n-a văzut în viaţa ei un contract şi nu a negociat niciodată nimic. I se reproşa că au luat-o de la coada vacii, că tatăl ei a lucrat într-o parcare şi că eu am fost vânzătoare la magazin."


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro