Mara Bănică, blocată pe aeroportul din Timişoara! Jurnalista este disperată: "Nimeni nu ne spune nimic şi nu putem pleca de aici"

foto: facebook

Mara Bănică trece prin momente grele pe aeroportul din Timişoara, unde a rămas blocată din cauza viscolului. Jurnalista a spus că reprezentanţii aeroportului refuză să le dea orice informaţie şi că în curând vor rămâne în frig.

Duminică de coşmar pentru Mara Bănică! Jurnalista a rămas blocată pe aeroportul din Timişoara, unde cursele aeriene au fost suspendate. Aceasta a spus că au fost anunţaţi că zborurile sunt amânate, fără a li se spune însă cât timp va dura această situaţie şi dacă ar trebui să meargă în Timişoara şi să petreacă noaptea la hotel ori să aştepte pe aeroport.

Mara Bănică s-a arătat extrem de revoltată de condiţiile improprii din interiorul aeroportului din Timişoara, spunând că riscă să ajungă să aştepte în frig căci singura cafenea din incinta acestuia urmează să se închidă în scurt timp.

"Am rămas aici. Aveam avion la 6 şi ceva şi nu ne zice nimeni nimic. Se mai duc din pasageri şi întreabă, dar nimeni nu spune nimic. Nu am făcut nici chek-inul. E o poblemă pentru că e o singură cafenea care mai are un pic şi închide şi apoi nu ştiu ce vom face. Paralizăm economia, îngheţăm ca ţară doar pentru că ninge?! Problema e că nici nu spune nimeni nimic şi nu putem pleca de aici. Ne-a rugat doamna de la restaurant să plecăm. Aeroportul e în câmp şi nici nu avem unde să ne ducem. Nu au un scaune, nu au nimic. Sunt oameni cu copii mici. Nu zboară nici cursele internaţionale. Cel mai enervant e că nu ne spun nimic concret. Într-o capitală europeană ninge o zi şi noi blocăm aeroporturile şi şcolile? Se poate aşa ceva?", ne-a spus revoltată Mara Bănică.

Mara Bănică este jurnalistă şi din anul 2013 formează un cuplu cu Răzvan, un om de afaceri din Giurgiu.

Citeşte şi:

Exclusiv! În sfârșit o ia! Mara Bănică se mărită! Toate detaliile, doar aici!

VIDEO / Mara Bănică, mireasă! Vedeta a probat peste şapte rochii

VIDEO / Mesajul Marei Bănică pentru Silviu Prigoană: "Nu trebuie să-i demonstrez nimic!"

Dan Capatos și Mara Bănică, într-o fotografie de colecție. Cum a fost surprins prezentatorul emisiunii ”Un show păcătos”

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro