Mara Bănică, la un pas de INFARCT! Ce trebuie să facă vedeta pentru a scăpa de problemele de sănătate

Mara Bănică este una dintre cele mai efervescente vedete de la noi şi reuşeşte mereu să iasă din cele mai complicate situaţii oricât de dificile ar părea. Atunci când este vorba de sănătate, însă, vedeta parcă nu mai scapă de ghinioane, iar după ultimele investigaţii verdictul medicilor a fost unul... dramatic.

După ce a ajuns de urgenţă la spital, în miez de noapte, Mara Bănică a fost nevoită să facă o serie de analize, care au scos la iveală şi mai multe probleme de sănătate, de care vedeta nu ştia nimic, ba mai mult decât atât, par a fi unele extrem de serioase.Imediat ce a putut fi consultată, medicii i-au descoperit Marei o serie de afecţiuni destul de serioase, enterocolită, gastrită acută şi pietre la rinichi, ceea ce i-a făcut pe medici să îi recomande vedetei o serie de analize mult mai amănunţite, la care Mara s-a supus imediat.


Ieri, după ce a fost supusă unor analize ceva mai amănunţite, Mara Bănică a primit o veste extrem de dureroasă. „În urma unor investigaţii, destul de amănunţite, mi-au descoperit colesterolul aproape dublu. Risc să fac infarct sau comoţie cerebrală în orice moment”, a declarat, vizibil afectată, în exclusivitate pentru Spynews.ro,  Mara Bănică.


Pusă în faţa faptului împlinit, vedeta nu a ştiut cum să reacţioneze. După câteva minute, când s-a mai dezmeticit din şoc, Mara a încercat să afle ce are de făcut pentru a scăpa de problemele de sănătate. „Trebuie să urmez un tratament foarte strict timp de şase luni şi mai mult decât atât, trebuie să renunţ la fumat. Este greu, dar voi încerca să fac şi asta”, a mai spus vedeta.

Citeşte şi:

Mara Bănică a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă: "M-am panicat. Scriu cu dureri mari. La propriu"

VIDEO / Mara Bănică este fericită! Anunţul pe care l-a făcut despre "fetiţele din beznă" de la Acces Direct

VIDEO / N-a mai rezistat şi a izbucnit în lacrimi! Mara Bănică, cu ochii în lacrimi, în direct, la "Acces Direct"! Ce i-a provocat această reacţie


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro