Mara Bănică, mamă din nou? A vrut să adopte un copil de culoare, dar ce i s-a întâmplat a dat-o peste cap

Cunoscuta jurnalistă Mara Bănică a mărturisit într-o emisiune peripeţiile pe care le-a întâmpinat încercând să adopte un copil de culoare.

Invitată în emisiunea Acces Direct de pe Antena 1, Mara Bănică a făcut în cadrul unui subiect social dezvăluiri despre propriile sale experienţe cu "mafia adopţiilor". Aceasta a povestit cum, în urmă cu ceva timp, a vrut să adopte un copil de culoare, dar a renunţat după ce a aflat cum funcţionează totul.


"Eu am un răspuns pentru dumneavoastră şi îmi pun toate ştampilele pe ce zic. Este această mafie a adopţiilor. În momentul în care mi s-au cerut 170 de mii de acte, după ghişeu, m-a luat cineva să-mi spună cum stă treaba. Eu doream să adopt un copil de culoare. <<Doamna Mara, e greu, că nu găsim de culoare. Avem de etnie rromă, rapid vă putem da oricând vreţi, sau dacă vedeţi alb, aşteptaţi puţin să vedem pe la ce familii avem albi împrăştiaţi şi la cine s-a terminat dosarul. Chiar dacă copiii sunt abandonaţi, noi trebuie să facem nişte verificări până la rude de gradul 4 şi dacă nimeni nu vrea să-l ia, atunci terminăm dosarul şi vă sunăm>>. Bineînţeles că n-am vrut să merg mai departe. Eu am avut un moment în viaţa mea în care m-am gândit: s-o găsi un suflet care să fi făcut un copil cu cetăţean de culoare şi să-i fac un bine. Când am auzit cum se pune problema în sectorul în care locuiesc, efectiv am avut senzaţia că mă duc să cumpăr bucată mai frumoasă de carne de la piaţă", a povestit  Mara Bănică.

Mara Bănică are o relaţie de anul trecut cu Răzvan, un om de afaceri din Giurgiu. În vara anului 2014, jurnalista a primit cel mai frumos cadou din partea lui: un inel de logodnă.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Mara Bănică nu mai scapă de ghinioane! Problemele de sănătate nu îi dau pace

Mara Bănică a desfiinţat-o pe nepoata lui Marian Dârţă: "Mi se pare o mizerie să vii aşa la televizor, să te promovezi pe boala lui!"

Mara Bănică, în lacrimi! ”Eram atât de apropiate și a murit ...”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro