Mara Bănică, scoasă din sărite: "Nu înţeleg de ce mă certaţi!"

Mara Bănică a postat un mesaj dur pe o reţea de socializare adresat unei persoane care a scos-o din sărite.

Mara Bănică este o jurnalistă apreciată din România, deoarece nu se fereşte să spună exact ce gândeşte. Vedeta a postat câteva cuvinte aspre cu referire la o femeie care a contactat-o pentru a apărea la emisiune.

"Stimată doamnă Popa, vă răspund şi public (am decenţa să nu pun aici mesajele pe care mi le-aţi trimis). Aşa că... Doamnă! Un subiect de televiziune se documentează. Nu înţeleg de ce mă certaţi. V a sunat producătorul emisiunii. Nu văd unde e problema.

Zeci de oameni mă contactează zilnic şi le răspund tuturor. Pe unii îi ajut. Dacă pot. Dumneavoastră vă încadraţi în această categorie. Dar scuzaţi mă, pretenţiile pe care le aveţi îmi depăşesc bunăvoinţa.

Adică vreţi să vă sun personal, să vă iau cazul astăzi dacă se poate la emisiune, fără vreo documentare, fără să încercăm să aflăm dacă adevărul spus de dumneavoastră stă în picioare sau nu.

Acuzaţi pe cineva de crimă şi vreţi să veniţi ACUM la televizor, pentru că ACUM vreţi, ACUM să vă sun, ACUM să vă fac dreptate. Doamnă, nu sunt nici canal de teleshopping şi nici ghişeu public. Văd că ma certati pentru că am vrut să vă fac un bine. ACUM vă spun fix la revedere"
, a scris Mara Bănică pe Facebook.

Mara Bănică are o relaţie de anul trecut cu Răzvan, un om de afaceri din Giurgiu. În vara anului 2014, jurnalista a primit cel mai frumos cadou din partea lui: un inel de logodnă.

A.B.

Foto: Facebook

Citeşte şi:

Mara Bănică, mamă din nou? A vrut să adopte un copil de culoare, dar ce i s-a întâmplat a dat-o peste cap

Mara Bănică nu mai scapă de ghinioane! Problemele de sănătate nu îi dau pace


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro