ATENTAT cu bombe-sexy, la câteva ore de la divorţ! Marcel Toader face petrecere monstru cu cele mai bune fete din showbiz! Să moară fosta nevastă!

+8 click pentru
galerie

Marcel Toader se bucură din plin de statutul de bărbat liber! După cinci ani de "jug', afaceristul are acum ocazia să se afişeze în compania altor femei fără să-şi facă probleme pentru "ce crede lumea".

Astfel, Marcel pregăteşte în această seară o petrecere-monstru, prin care să sărbătorească separarea legală de cea care i-a fost soţie în ultimii cinci ani. Bărbatul a închiriat un local în Centrul Vechi, unde şi-a invitat toţi prietenii şi apropiaţii, însă la eveniment vor fi prezente şi câteva dintre cele mai sexy vedete din showbiz. Astfel, Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu (asistentele lui Dan Capatos), dansatoarele Natasha şi Alicia Bonita, Simona Traşcă, Roxana Vaşniuc sau fetele de la Roller Sis au anunţat că vor veni la petrecere pentru a-l "consola" pe Marcel. Evenimentul va începe la ora 22.00 şi se va prelungi până după miezul nopţii, în funcţie de cât de bine se vor simţi invitaţii şi mai ales de cât de tare se va "încinge" gazda.   

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro