Marcel Toader şi Maria Constantin au vorbit despre primul lor copil: "Poate facem gemeni!"

Au avut o nuntă ca în poveşti, iar acum se pregătesc pentru luna de miere. Maria Constantin şi Marcel Toader au o viaţă cu totul nouă de când s-au căsătorit. Se iubesc parcă mai mult pe zi ce trece, iar acum se pregătesc pentru luna de miere.

Cei doi îndrăgostiţi plănuiau iniţial să meargă Hawai, însă acum s-au răzgândit.

„Puţin cam greu pentru că evenimentul a fost de durată, câteva ore, mai multe ore şi ne-a trebuit cam vreo zece zile să ne revenim un pic aşa, plus că am mai avut acum în ultimul timp un videoclip, suntem bine, deocamdată suntem bine. Luna de miere? Mai avem puţin de organizat, mai avem ceva de făcut după care plecăm., cred că o să ne prindă fulgii de zăpadă în ţările... exotice undeva la plajă presupun. Da, da, da!”, a spus Marcel Toader, pentru o emisiune de la Prima TV.

Marcel Toader vrea să îşi ducă soţia în cel mai romantic oraş din lume.

"Vreau s-o duc acolo, pentru că Franţa este ţara mea de suflet, acolo am locuit 10 ani şi vreau s-o duc în toate locurile neturistice ale Franţei. Şi romantică (luna de miere, n.r.), mergem şi cu bussines, mai avem şi puţină treabă, mergem să vizităm prietenii şi aşa mai departe”, a mai spus el.

Cei doi îndrăgostiţi au vorbit şi despre primul lor copil.

„Bineînţeles! Noi, vreo doi! Începem c-o fetiţă. Şi aşa am vorbit cu naşul, suntem în focuri cumplite toţi. Adică poate facem gemeni, poate avem doi dintr-o lovitură", au spus cei doi.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

Maria Constantin, mărturiile despre care nu a avut curajul să vorbească niciodată: "Nu doresc nici duşmanilor mei să treacă prin aşa ceva!"

FOTO / Maria Constantin, apariţie incendiară la un eveniment monden! Cum arată ţinuta care i-a lăsat toate formele la vedere

Au apărut primele probleme pentru Maria Constantin şi Marcel Toader! Spynews.ro știe ce se petrece între cei doi însurăței


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro