FOTO / Maria Constantin, apariţie incendiară la un eveniment monden! Cum arată ţinuta care i-a lăsat toate formele la vedere

Maria şi Marcel Toader sunt oficial soţ şi soţie, iar în această perioadă sunt mai fericiţi ca niciodată. Cei doi merg peste tot numai împreună, iar de când a devenit doamna Toader, Maria parcă este mai îndrăzneaţă şi încrezătoare ca oricând.

Blonda şi-a însoţit alesul la un eveniment monden, iar apariţia ei a atras toate privirile. Maria a ales o rochie de seară de culoare galbenă, care pe alocuri era chiar transperentă.

Ba mai mult decât atât, pe lângă faptul că era destul de mulată, rochia blondinei era şi foarte scurtă, iar formele ei voluptoase au fost foarte bine puse în evidenţă.

Chipul lui Marcel Toader parcă radia de bucurie la gândul că are o asemenea femeie lângă el.

Marcel Toader a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri. A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă. La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Au apărut primele probleme pentru Maria Constantin şi Marcel Toader! Spynews.ro știe ce se petrece între cei doi însurăței

VIDEO / A spus TOT! Maria Constantin a vorbit despre burta ei de "gravidă"

Marcel Toader, lovitură la o săptămână de la nuntă! Ce trebuie să-i facă Anamariei Ferentz

Adevărul despre sarcina Mariei Constantin! Confirmarea a venit chiar de la Marcel Toader


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro